Κάθετες Περσίδες σε Σαλόνι με έπιπλα και πίνακες

Μετρητής Ενέργειας

Τι είναι ο Μετρητής Ενέργειας?

Ο μετρητής ενέργειας αποτελεί ένα εργαλείο που μετρά το πόση ενέργεια μπορείτε να σώσετε διαλέγοντας ένα από τα υφάσματα που υπάρχουν παρακάτω.

Πως λειτουργεί?

Αρχικά, βάζετε την πρόσοψη και τον τύπο υαλοπίνακα που έχει η σκίαση σας. Αν κοιτάει βόρια, βάζετε βόρια. Αν νότια, βάζετε νότια κτλπ.

Στη συνέχεια, βάζετε το πλάτος, το ύψος και για πόσα παράθυρα ενδιαφέρεστε στον χώρο σας. Αν, για παράδειγμα, έχετε 5 παράθυρα και όλα χρειάζονται σκίαση 150x100cm, τότε θα βάλετε 150cm στο πλάτος, 100 στο ύψος και 5 στο κενό που γράφει παράθυρα.

Μετά, πατάτε το κουμπί που γράφει "Υπολογισμός" και το πρόγραμμα θα σας βγάλει ακριβώς πόσα τετραγωνικά μέτρα σε ύφασμα χρειάζεται ο χώρος σας.

Τέλος, επιλέγετε το είδος υφάσματος που σας ενδιαφέρει. Εξηγούμε τις διαφορές υφασμάτων εδώ.

Όταν πατήσετε το κουμπί "Υπολογισμός ενέργειας", το πρόγραμμα θα σας βγάλει πόσα λεφτά μπορείτε να σώσετε ετησίως βάζοντας οποιαδήποτε σκίαση με το ύφασμα της επιλογής σας.

1. Επιλέξτε τον προσανατολισμό

2. Υπολογίστε τα τετραγωνικά μέτρα

3. Διαλέξτε την σκίαση

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram