Υπηρεσίες

Build to Order

Κάθε έργο είναι μοναδικό. Έτσι, φροντίζουμε όλα μας τα προϊόντα να είναι μοναδικά.

Με μεράκι, τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια, η εταιρία μας είναι ικανή να κατασκευάσει προϊόντα που θα ανανεώσουν τον χώρο σας και θα καταπλήξουν όσους τα δουν.

Κάθε σύστημα σκίασης παράγεται στις διαστάσεις που επιθυμείτε και υπάρχει ένα πλήθος επιλογών τόσο σε χρώματα, όσο σε υφάσματα και μηχανισμούς. 

Αποκτήστε σήμερα κάτι μοναδικό στο είδος του μέσα από μια ατελείωτη γκάμα επιλογών που προσφέρει η Ασημακόπουλος ΑΒΕΕ!

Custom εφαρμογές

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξειδίκευση των ομάδων μας στη μηχανική, το σχεδιασμό και τη φυσική των κτιρίων για τη δημιουργία συστημάτων σκίασης που λειτουργούν απρόσκοπτα με το περιβάλλον τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδική ομάδα μελέτης - σχεδιασμού και μία παραγωγική μονάδα κάθετης οργάνωσης με μηχανουργείο ώστε να δώσει εξατομικευμένες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες προκλήσεις.

Τοποθέτηση

Τα εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία στο πεδίο του έργου. Αναλαμβάνουν με τον ίδιο επαγγελματισμό από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο project.

Ξεκινήστε εδώ

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνία
magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram