Υπηρεσίες

Build to Order

Με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη, κατασκευάζουμε όλα τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Το κάθε σύστημα σκίασης παράγεται στις ζητούμενες διαστάσεις και σε οποιονδήποτε χρωματικό συνδυασμό ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον εκάστοτε χώρο.

Custom εφαρμογές

Κάθε έργο είναι μοναδικό, οπότε ξεκινάμε με την κατανόηση των ευρύτερων προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν και στηριζόμαστε στην εξειδίκευση των ομάδων μας στη μηχανική, το σχεδιασμό και τη φυσική των κτιρίων για τη δημιουργία συστημάτων σκίασης που λειτουργούν απρόσκοπτα με το περιβάλλον τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδική ομάδα μελέτης - σχεδιασμού και μία παραγωγική μονάδα κάθετης οργάνωσης με μηχανουργείο ώστε να δώσει εξατομικευμένες λύσεις ακόμα και στις ποιο δύσκολες προκλήσεις.

Τοποθέτηση

Τα εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία στο πεδίο του έργου. Αναλαμβάνουν με τον ίδιο επαγγελματισμό από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο project.

Ξεκινήστε εδώ

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνία
magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram