Ρόλερ Optima

Δημιουργήστε την σκίαση σας!

Ρόλερ

Τα συστήματα ρόλερ Optima αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Περισσότερα:

Roller blind3 e1633360090603
Οι εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων τους, καθιστούν τα συστήματα ρόλερ Optima ως την ιδανική λύση για την σκίαση, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον έλεγχο της εναλλαγής θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.
Roller7Roller blind7 e1633360004460Roller blind6

-

Τα διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας των υφασμάτων συμβάλλουν στον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντήλιας δημιουργώντας μια μοναδική ποιότητα εξωτερικής θέας.

-

Χάρη στον ειδικό μηχανισμό καθώς και στα ιδιαίτερα υφάσματα τους, τα διπλά ρόλερ δίνουν την δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού αλλά και της ιδιωτικότητας (ανοιχτή-κλειστή θέση).

-

Με την προσθήκη της κατάλληλης κασέτας (ανοιχτή ή κλειστή) καθώς και το επιθυμητό σχήμα της (στρογγυλό ή τετράγωνο) αποδίδεται μίο ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο.
Roller blind cassettes

-

Με το νέο σύστημα Twin ρόλερ, έχετε μπορείτε να βάλετε ένα διαφανές και ένα blackout ύφασμα μαζί. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατότητα ελέγχου του φωτός αλλά και της ιδιωτικότητας σας

-

Τύποι κίνησης:
cadena icon
   Αλυσίδα
motorbaterias icon
   Μοτέρ μπαταρίας
motor icon
   Μοτέρ


Gallery:

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram