Ρόλερ Optima

Δημιουργήστε την σκίαση σας!

Τα συστήματα ρόλερ Optima αποτελούν μια από τις πιο σύγχρονες εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης για κατοικίες, γραφεία και καταστήματα.

Η μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν ακόμη και το πιο απαιτητικό γούστο δημιουργώντας απόλυτα ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Roller blind3 e1633360090603
Οι εξελιγμένες προδιαγραφές των υφασμάτων τους καθιστούν τα συστήματα ρόλερ Optima ως την ιδανική λύση για την σκίαση, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον έλεγχο της εναλλαγής θερμότητας του χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.
Roller7Roller blind7 e1633360004460Roller blind6

-

Ρύθμιση φωτισμού

Σας ενοχλεί ο ήλιος? Θέλετε να έχετε ένα πιο σκοτεινό δωμάτιο? Επιθυμείτε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμού του χώρου σας?

Με 3 διαφορετικές επιλογές διαφάνειας υφασμάτων, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του φυσικού φωτός και της αντηλιάς παντού!

-

Διπλά Ρόλερ

Αν χρειάζεστε κάτι παραπάνω από ένα απλό ρόλερ, τότε τα διπλά ρόλερ είναι η τέλεια λύση για εσας!

Χάρη στον ειδικό μηχανισμό καθώς και στα ιδιαίτερα υφάσματα τους, τα διπλά ρόλερ δίνουν την δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού αλλά και της ιδιωτικότητας (ανοιχτή-κλειστή θέση).

-

Επιλογή Κασέτας

Με την προσθήκη της κατάλληλης κασέτας (ανοιχτή ή κλειστή) καθώς και το επιθυμητό σχήμα της (στρογγυλό ή τετράγωνο) αποδίδεται μία ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο.
Roller blind cassettes

-

Σύστημα Twin Ρόλερ

Με το νέο σύστημα Twin ρόλερ, έχετε μπορείτε να βάλετε ένα διαφανές και ένα blackout ύφασμα μαζί. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατότητα ελέγχου του φωτός αλλά και της ιδιωτικότητας σας
Τύποι κίνησης:
cadena icon
   Αλυσίδα
motorbaterias icon
   Μοτέρ μπαταρίας
motor icon
   Μοτέρ

-

Gallery:

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram