Αρχιτεκτονικά Πλέγματα

paleta banner el

Τα αρχιτεκτονικά ανοξείδωτα πλέγματα αποτελούν μια σειρά προϊόντων που είναι κατάλληλα για την διακόσμηση εξωτερικών προσόψεων κτιρίων.

Προσφέρουν πραγματικά οφέλη και ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά για μοντέρνες κατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και υπαίθριες κατασκευές.

Χαρίζουν μια σύγχρονη και εντυπωσιακή γραμμή, ενώ αναβαθμίζουν συνολικά την αισθητική και ενεργειακή ταυτότητα των κτιρίων, καθιστώντας τα ως την πρώτη επιλογή για κάθε αρχιτέκτονα. 

Είναι επίσης μια φοβερή λύση για εσωτερική διακόσμηση σε κτίρια και γραφεία.

Mesh 4
Διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία μορφών και συνδυασμών ράβδων και συρματόσχοινων που δίνουν διαφορετικούς βαθμούς διαπερατότητας και έλεγχου του φυσικού φωτός.
Mesh 5Mesh 2Mesh 9

-

Εσωτερική Διακόσμηση

Τα αρχιτεκτονικά ανοξείδωτα πλέγματα αποτελούν εξαιρετική επιλογή σε εσωτερικές διακοσμητικές εφαρμογές (ντύσιμο τοίχων), σε κατασκευές χωρισμάτων και επενδύσεις οροφών.

Μοντέρνα Αισθητική

Το αρχιτεκτονικό συρματόπλεγμα κερδίζει με την ευγενή του εμφάνιση και ταυτόχρονα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και σταθερότητας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χρησημοποιείται σε πολυόροφα κτίρια για να αναδείξει το επιβλητικό μέγεθος της εκάστοτε κατασκευής.

-

Gallery

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram