Πέργκολες

Πέργκολες

Η πέργκολα αποτελεί μια κομψή και ιδανική λύση για τον υπαίθριο χώρο σας.
Απεριόριστες δυνατότητες που λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα, την αισθητική και την απόλυτη αρμονία.

downloads

Περισσότερα:

Εκτός από την εξαιρετική λειτουργία τους, χαρακτηρίζονται από απόλυτα minimal αισθητική και κορυφαία στιβαρότητα, προσφέροντας πολύ κομψές και µεγάλες κατασκευές

Βιοκλιματικές Πέργκολες

Οι βιοκλιματικές πέργκολες διαθέτουν στην οροφή τους περσίδες αλουμινίου, οι οποίες περιστρέφονται ή ακόμη και μαζεύουν. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο έλεγχος της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά και υδατοστεγανότητα.

Με την προσθήκη αντιανεμικών συστημάτων ρόλερ διάτρητων υφασμάτων, συρόμενων γυάλινων πάνελ ή συρόμενων πάνελ αλουμινίου (με σταθερά η περιστρεφόμενα πτερύγια από αλουμίνιο, γυαλί, ξύλο ή ύφασμα), μετατρέπεται σε έναν μοναδικού σχεδιασμού κλειστό χώρο.

Σταθερές Πέργκολες

Οι πέργκολες σταθερών περσίδων, προσφέρουν ιδιαίτερα αποτελεσµατική σκίαση, αναβαθµίζοντας παράλληλα την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου. Με την δυνατότητα προσθήκης υφάσματος στις περσίδες της αποδίδεται μία ιδιαίτερη αισθητική.

Αποτελούν ιδανικές λύσεις για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και κατοικίες.

Πέργκολα με ύφασμα

Η πέργκολα με ύφασμα blockout χαρακτηρίζεται από τον βασικό σχεδιασμό και την απλή λειτουργικότητα της προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Η οροφή της προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο, είναι αναδιπλούμενη- ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού τηλεχειριστηρίου. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά την καθιστούν ανθεκτική στις ακτίνες UV, τον κακό καιρό και τις αλλαγές θερμοκρασίας.

 


Gallery

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram