Μείνετε ασφαλείς με υφάσματα CoronaSafe

Author: N. Assimakopoulos SA on  9 Ιουλίου, 2020

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Η νέα επίστρωση που εφαρμόζεται στα υφάσματα Seasons Carnival και Carnival Blackout, καθιστά την επιφάνεια «Ασφαλή από Κορονοϊό».

Δοκιμές από ανεξάρτητο εργαστήριο έδειξαν ότι η επίστρωση τους εξολόθρευσε το 99% του ιού από την επιφάνεια του υφάσματος εντός μίας ώρας.

ΕΞΟΛΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ

Επιλέξτε το Carnival και το Carnival Blackout, τα best selling προϊόντα Seasons για ρόλερ, κάθετες περσίδες και πάνελ.

Ένα αναγκαίο προϊόν για σπίτια, γραφεία, σχολεία, νοσοκομεία και τομείς της ιατρικής περίθαλψης που χρειάζονται να κάνουν τους χώρους όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι όσο ασφαλή γίνεται και να προστατεύουν από την διάδοση του κορονοϊού.

Θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με την διαδικασία δοκιμών του Carnival CoronaSafe;

Επί του παρόντος, το στέλεχος που σχετίζεται με την πανδημία αποτελεί σημαντική απειλή για τους ανθρώπους που το αντιμετωπίζουν εκτός ερευνητικών εργαστηρίων υψηλού επιπέδου - επομένως δεν διατίθεται για χρήση σε δημόσια εργαστήρια δοκιμών. Σε αυτήν την περίπτωση, και όπως και σε άλλες εξάρσεις ιών, όπως ο SARS και ο EBOLA, η βιομηχανία δοκιμών χρησιμοποιεί ένα κατάλληλο υποκατάστατο για να αντιπροσωπεύει το στέλεχος-στόχο μέσω του οποίου θα έχει αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα της απόδοσης ενός προϊόντος.

Για τις δοκιμές εναντίον του κορονοϊού, το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών χρησιμοποιεί τον κορονοϊό της γάτας ως υποκατάστατο οργανισμό, καθώς δεν ενέχει κίνδυνο για το προσωπικό και μοιράζεται έναν ισχυρό οικογενειακό δεσμό με το στέλεχος της επιδημίας με μικρές μόνο διαφορές στο RNA. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται σε άλλες μεθοδολογίες EN και έχει δοκιμαστεί σε δοκιμές δακτυλίου, αποδεικνύοντας ότι παρέχει αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Αυτό επιτρέπει στις ομάδες δοκιμών να επιβεβαιώσουν ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα στον κορονοϊό της γάτας θα ήταν αντιπροσωπευτικό των αποτελεσμάτων που θα πετυχαίναμε στο πανδημικό στέλεχος, εάν δοκιμαζόταν αυτό, και ότι είναι επαναλαμβανόμενα από άλλα εργαστήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

magic-wandenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram